Skip to main content Skip to footer

OM OS

Vi er lige så specielle og forskellige som de etiketter, vi producerer for vores kunder

Menneskene bag Ikonlabel

Man behøver ikke at råbe, når man kan byde på noget, ingen andre kan. Hos Ikonlabel har vi fundet vores niche som højt specialiseret etikettrykkeri, så store armbevægelser lader vi andre om. Vi bruger i stedet kræfterne på at forfine vores kompetencer og bringe dem i spil for vores kunder. Her kan du lære os at kende.

Hvorfor skal du kende os?

Du skal kende Ikonlabel, fordi vi som højt specialiseret etikettrykkeri kan levere det bedste på vores felt inden for specialetiketter og digitale løsninger. Du skal kende os, fordi det er vigtigt, at du ikke går glip af de bedste måder at løfte din opgave på.

Vi går all-in på at levere den optimale proces og det perfekte resultat. Vi lytter og løser din opgave, men tager også gerne udfordringen op og finder alternative – og bedre – løsninger, når det er muligt. Entusiasmen mærker du fra opstart til levering.

Du bliver ikke et nummer i rækken hos Ikonlabel, men en værdsat kunde. Det handler blandt andet om størrelsen. Ikonlabel har oplevet solid vækst gennem flere år, men vi er ikke vokset fra personlig service. Hos os ved alle, hvilke opgaver vi har gang i.

Med teamet som ressource

En flad struktur, stærkt teamwork og afslappet rummelighed er nøgleordene for virksomhedskulturen i Ikonlabel

 

Det kræver et særligt niveau af faglighed og personligt ansvar, når højt specialiserede etiketløsninger ikke er undtagelsen, men hverdagen. Ikonlabel har den ideelle størrelse, hvor ledelsesstrukturen er flad, og den enkelte kollega har et stort ansvar, masser af indflydelse og en høj grad af selvbestemmelse.

Vores nye kunder siger tit, at det her er et rart sted at komme. Som bindeled mellem kunder og produktion er det godt at høre.

Mette & Celina, ordrebehandlere i Ikonlabel

Jeg fik stille og roligt forklaret tingene og fik hjælp til sproget. I dag er jeg her endnu, står for planlægning og har fået gode kolleger.

Saeed, flygtning fra Syrien, hos Ikonlabel siden 2016

Det stærke team punkt for punkt

 

  • Personligt ansvar og medindflydelse

  • Social ansvarlighed og rummelighed

  • Lærlinge, ansatte med særlige behov

  • Afslappet atmosfære, stor kollegialitet

  • Personlig betjening, vi kender kunden

  • Dansk ejet og drevet – det kan du mærke

Historik

Fire ildsjæle med samme mål

I en tid med konsolidering og udenlandske investeringer har to specialtrykkerier taget et skarpt sving og valgt en alternativ vej. Drevet frem af fire ildsjæle med samme mål: at tilbyde kunderne det ypperste inden for etiketter.

"A match made in heaven". Ejerne og investorerne i hhv. Ikonprint A/S i Vordingborg og Tickotryk A/S i Brøndby er ikke i tvivl. Sammen kan de to virksomheder tegne en ny og selvstændig retning for eksklusive specialetiketter i en branche, der ellers er domineret af store koncerner og kapitalfonde.

Ikonlabel A/S hedder den nye konstellation, der bevarer den flade ledelsesstruktur, den uformelle kundekontakt og den kompromisløse dedikation til innovation og kvalitet. Nu med flere muskler til at opnå gode indkøbsaftaler og med både specialetiketter, digitale etiketter, RFID-chips og meget mere under ét tag.

EJERKREDS

Jesper Grønbo Alm er er tredje generation i Tickotryk. Han bærer ikke alene historien videre, men bærer også ansvaret for maskinrummet, hvor han er noget af en troldmand.

Thomas Nielsen er drivkraften bag Ikonprint i Vordingborg og hovedarkitekten bag det digitale produktionsflow. Danmarks førende ekspert inden for RFID-chips i etiketter.

Frederik Michael Krause tegner de forretningsmæssige linjer, plejer kundebasen og bringer årtiers erfaring i etiketbranchen med til bordet. En mester i at se muligheder.

Jens Hedemann Mortensen administrerer ikke alene en bred bestyrelsesportefølje, men besidder også indgående erfaring med etiketbranchen, som han investerer i Ikonlabel.