Skip to main content Skip to footer

Digitale etiketter

Høj kvalitet, et smidigt ordreflow og hurtig levering – med plads til improvisationer

Digitale specialløsninger

Digitalprint er en tusindkunstner inden for produktion af etiketter. Små oplag og store oplag, fortløbende numre, skåret til efter ønske, med ekstra effekter og leveret på ruller eller ark. Fleksibiliteten er unik, og med en af verdens mest moderne, digitale printere i maskinparken er præcision, produktionshastighed og farveægthed på plads.

Digitale etiketter

Det er ikke alene produktionen, men hele vores ordreflow, der er digitaliseret. På den måde kan vi udnytte den agilitet og hurtige leveringstid, som digitaltryk åbner for. Tal med os om den ideelle proces og om mulighederne med LabelHub.

RFID- og NFC-chips åbner for spændende muligheder for tracking og dataopsamling. Som nogle af de få i Danmark har vi mange års erfaring med projekter inden for bl.a. retail, transport og logistik. Kontakt os, og hør mere om valg af chips.

Vidste du, at vi er Danmarks eneste producent af biblioteksetiketter? Vi kender derfor kategorien til bunds og kan rådgive om valg af etiketter og løsninger. Kontakt os gerne for uddybende informationer om denne produkttype, og få et tilbud.

Kvalitet der kan ses

 

Digitaltryk og digitalt ordreflow er meget mere end bits og bytes. Der er lige så meget håndværk, erfaring og intuition i det som i traditionelt tryk. Se nogle eksempler her.

Vi har digitaliseret produktion og ordreflow. Men du taler stadig med levende mennesker, der gør alt for at bære din ordre igennem.

Thomas, medejer, danmarksmester i RFID

Løsningsorienteret.
Hurtig.

Specialetiketter

Kun fantasien sætter grænser

Informative, eksklusive, sælgende, måske endda selvlysende. Hvad din drøm end er, kan vi realisere den og levere specialetiketter, der tilfører dine produkter ekstra værdi.

Online bestilling

Optimalt flow med LabelHub

Bestil, når det passer dig. Se historik, og styr korrekturer. LabelHub er en skræddersyet platform til administration af etiketter.

 

LabelHub kan reducere fejl og misforståelser, spare kostbar tid og give dig overblik over dine etiketter, så genbestilling, budgettering og planlægning bliver enklere og mere smidigt. Vi kan tilpasse din LabelHub-løsning individuelt med priser, valgmuligheder, roller og meget mere.